Téli rezsicsökkentés
Téli rezsicsökkentés
2018-08-14 15:25:08

Mint azt előre jeleztük, megjelent a Kormány 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozata a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről, mely intézkedések újabb tisztázandó kérdéseket írtak elő.
A Kormány egyetért azzal, hogy azok a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben, amelyek a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek.
A Kormány a felmérés keretében lehetővé teszi, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások 2018. október 15-ig bejelentsék igényüket.
Az igénybejelentéshez kitöltendő nyomtatvány átvehető és benyújtható a Beremendi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélpultjánál munkaidőben, továbbá letölthető az önkormányzat honlapjáról az Önkormányzat / Közzététel menüpont alól.
Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy igényét minden jogosult nyújtsa be, az is, aki az elmúlt héten már megtette, mivel a mai nappal új kérelem jelent meg a fent említett további kérdésekkel!