Szép volt fiúk
Szép volt fiúk
2017-10-30 14:32:25

Szép volt fiúk!

Ítélet idő volt Orfűn. A kezdő sípszót követően elkezdett fújni a szél, szakadt az eső, borzalmas időjárásban kellett futballoznunk . A pálya kifejezetten jónak bizonyult, könnyedén tudtunk játszani, tettük vettük a labdát, ahogy azt hazai pályán is szoktuk. A első gólra 13 percet kellett várni. Sztipánovics kapott remek labdát a 16-os sarkánál, Joza remekül használta ki a lehetőséget, jobb lábbal a hosszú sarokba rúgta a játékszert, megszerezve ezzel a Beremend vezetést érő találatát. Jöttek sorra a lehetőséget, sokszor rossz döntést hoztunk a befejezéseknél. Orfű csatárai is próbálkoztak, azonban védelmünk a mai napon biztos lábakon állt. A 36. percben a 27-es számban játszó Halász Balázs remek lövése után ismét a hálóban volt a labda. Félidőben 0-2-vel vonulhattak a csapatok az öltözőkbe.

A második játékrész már jóval könnyebb volt. A hazai gárda elfáradt. Nagyon könnyedén jutottunk el a piros mezesek kapujához, ki is használtuk helyzeteinket. A csereként beálló Pluzsár Bence fél óra alatt mesterhármasig jutott, Horváth Norbi, alias "Nyunyó" is bevette ellenfelünk kapuját. A zord időben sikeresen gyűjtöttük be a három pontot, így növelni tudtuk előnyünket, 4 ponttal vezetjük Orfű előtt a bajnokságot veretlenül.

Végeredmény: Orfű KSE-Beremend Sport Kft: 0-7

A Beremend összeállítása:
Bodrogi I.-Nagy Zs., Halász G. (Héhl M. 36'), Müller K., Pál R.-Halász B., Halász A., Horváth N., Rumi R (Vidovics F. 79').-Sztipánovics B. (Laki T. 79'), Rácz R. (Pluzsár B. 61')

Góllövők: Pluzsár Bence 3, Halász Balázs 2, Horváth Norbert, Sztipánovics Barnabás

Akik nem léptek pályára: Kálmán Krisztián, Halász Zsolt, Somogyi István

Nincs már szinte olyan meccs, amit ne úsznánk meg sérülés nélkül.  Az első félidőben Halász Gábor egy szabadrúgást követően meghúzódott, így kénszercserét kellett végrehajtanunk. Jobbulást Gábor!

Nagy köszönet azoknak a Beremendi szurkolóknak, akik a rossz idő ellenére eljöttek és megtekintették a meccset. Köszönjük!!!

Bravó srácok! Így tovább!

Hajrá Beremend!!!