Potyogtak a gólok a határ mellett
Potyogtak a gólok a határ mellett
2017-09-04 13:24:21

Ezen a meccsen volt minden, ami egy jó foci meccshez kell. Szép szerelések, ütközések, ragyogó támadásvezetések, precíz befejezések! A védelem többször ragyogóan hozta ki a labdát, közepén Joza és Halász Anti remekül forgatták a játékot. Szélsőink robogtak a széleken, segítve a védekezésünket és a támadásainkat egyaránt.
A sok csapadék ellenére jó volt a pálya, szerencsénkre könnyen lehetett játszani, ami meg is mutatkozott a pályán. :) A gólgyártás már a 7. percben elkezdődött. Kálmán Krisztián szerezte a Kft első találatát, két perccel később csapatunk egyik halásza, Balázs volt eredményes. :) A 21. minutumban már az ötödiknél jártunk. 6-0-al fordultunk a félidőben. A második 45 percben már nem volt ekkora iram. Kicsit talán "megültünk", a vendégeknek sikerült szépíteniük büntetőből. Jól játszott mindenki, aki pályára lépett, a fehér mezben játszó Beremend irányította végig a mérkőzést. 

Beremend Sport Kft-Gyód SK: 9-2 

A Beremend összeállítása:
Somogyi-Nagy (Héhl 60.), Halász Zs. (Busz 80.), Müller, Pál-Rochi (Horváth Norbert 46.), Sztipánovics (Vidovics 60.), Halász A., Rumi-Halász B., Kálmán (Laki 57.)

Góllövők: Halász Balázs 5, Kálmán Krisztián 2, Rumi Roland 2 

Aki nem lépett pályára: Halász Gábor és Bodrogi István

Szép volt fiúk!

A Gyód elleni bajnokin először lépett pályára Horváth Norbert a Kft színeiben. Üdv a csapatban Nyunyó!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani ismét azoknak a szurkolóknak, akik a rossz idő ellenére kijöttek és megtekintették a mérkőzést! :)

A meccs után a csapat a klubházban folytatta az estét a rendezőkkel. Sor került végre a tavalyi bajnok csapat éremátadásra, illetve megünnepeltük Marton Csaba ügyvezető születésnapját. Csabi, Isten Éltessen sokáig!

Fonzinak köszönjük szépen a vacsorát! :) 

Képek és illusztrációk hamarosan a facebookon... :)

A következő fordulóban Lippóra látogatunk.