Mikro-vállalkozások támogatása
Mikro-vállalkozások támogatása
2017-04-13 09:35:32

Pályázat célja: A pályázat célja, hogy a támogatást nyújtson újonnan létesülő, illetve működő mikro-vállalkozásoknak. Ezáltal növelje a vállalkozói aktivitást, versenyképességet, innovációs képesség ösztönzését, továbbá segítséget nyújtson a munkahelyek megtartásához és újak létrehozásához.

Pályázat tárgya: Támogatás vehető igénybe mikro-vállalkozások fejlesztéseinek támogatására, a megkezdett vagy tervezett gazdasági tevékenységhez közvetlenül kapcsolódó a Beremend Nagyközség Képviselőtestületének 7/2010. (III.31) számú rendelet 4 § 2. bekezdésében meghatározott tevékenységre, amely szerepel a mikro-vállalkozás bejegyeztetett tevékenységei között, vagy természetes személy ügyfél esetén az első kifizetési kérelem benyújtásáig felvett tevékenységre.

A támogatás forrása, mértéke: Beremend Nagyközség 2017. évi költségvetésben "vállalkozói támogatás" előirányzatra elkülönített 2.000.000,- Ft.

Megítélhető támogatás mértéke az összes elszámolható kiadás 70%-a, de

minimum: 100.000 Ft.

maximum: 1.000.000 Ft.

Lényeges változások az előző évekhez képest: - Nem állapítható meg támogatás a pályázó részére, ha nem éri el az  összes pontszám 40%-át.

- Jogi személy, jogi személy nélküli gazdasági társaság esetén vállalniuk kell, hogy a munkavállalói létszámot megemelik, és a megnövelt átlagos statisztikai létszámot legalább egy évig fenntartják.

 

A támogatási kérelem benyújtásának határideje, módja:

Részletes információ és tájékoztatás:

Harcosné Illés Orsolyánál személyesen  vagy

muszak3@beremend.hu,  06-72/574-024

Mikrovállalkozások támogatása rendelet