Megszenvedtük a mait...
Megszenvedtük a mait...
2017-11-06 14:07:20

Megszenvedtük a mait...

Nehéz meccsen vannak túl a Beremend játékosai. Nem a legjobb formánkat mutattuk ma a gyepen, az idei szezonban talán ez volt a leggyengébb mérkőzésünk az eddigiekhez képest.

Nehezen tudtunk alkalmazkodni a gyódi pályához. A találkozó elején "meleg volt a szituáció", a hazai csapat támadója futott el a jobb szélen, szerencsénkre csak a kapufát találta el a lövés. Az első félidőben megvoltak a szokásos helyzeteink, ám ma sajnos nem tudtuk kihasználni egyet sem, sokszor rosszul döntöttünk, kihagytuk a kihagyhatatlant is, csak a kapufát találtuk el kétszer. A 38. percben Rumi Rolandot buktatta az ellenfél védője a büntető területen belül, a játékvezető tizenegyest ítélt, amit Halász Balázs értékesített.

Tudtuk, hogy a gyódiak nem adják fel. Próbálkoztak többször is szélen vezetett támadásokkal, hosszú indításokkal próbáltak
védelmünk mögé kerülni, de a hátsó alakzatunk résen volt, sikerült mindig megállítanunk a hazaiak próbálkozásait.

Az utolsó percekben beszorultunk a saját térfelünkre, támadtak támadtak a gyódiak, azonban minden támadásukat védőink hatástalanították. Ahogy mondani szokás: faragtak minket rendesen, nagyot kellett küzdenünk ma, eredményesen tértünk haza Gyódról.

Végeredmény: Gyód SK-Beremend Sport Kft: 0-1

A Beremend összeállítása:
Bodrogi I.-Nagy Zs., Müller K., Pál R. (Laki T. 56')-Héhl M., Halász A., Halász B., Rumi R.-Pluzsár B. (Busz B. 90'), Sztipánovics B. (Vidovics F. 72'), Rácz R.

Góllövő: Halász Balázs

Sajnos most sem úsztuk meg sérülés nélkül. Csapatunk bal védője, Pál Robin egy ütközés után a földre került, kiugrott a jobb válla, mentőt kellett hívnunk hozzá. Jozát szintén sérülés miatt kellett lecserélnünk. A meccs utolsó percében csapatunk belső védője, Müller Károly is sérülést szenvedett.

A rossz teljesítmény ellenére begyűjtöttük a 3 pontot, 8 lejátszott meccs után 24 ponttal magabiztosan vezetjük a bajnokságot.

A sérülteknek jobbulást kívánunk! Egy meccs van még hátra a téli szünet előtt, Lippot fogadjuk a következő fordulóban.

Hajrá Beremend!!!