Meg lett az előny :)
Meg lett az előny :)
2017-09-18 11:32:27

Meg lett az előny! :)

Sikeresen zárta a Beremend Sport Kft labdarúgó csapata a Megye IV. osztály harmadik fordulóját. Jól kezdtük a Majs elleni találkozót, Sztipánovics Barnabás hajszál pontos beadását követően Kálmán Krisztián már a 3. minutumban megszerezte a beremendiek vezető találatát. A korai gól ellenére talán a megszokottnál egy kicsivel gyengébben futballoztunk a Varga Dezső Sportcentrum gyepén, sokszor pontatlanul játszottunk, többször is "elajándékoztuk a labdát" az ellenfélnek. Mindezek ellenére a tudatosan felépített támadásainknak köszönhetően a helyzeteink ma is megvoltak. A 23. percben Joza növelni tudta előnyünket. Néhány perccel később a vendégek kerültek helyzetbe, egy lecsorgó labdát követően sikerült bevenniük Bodrogi Pista kapuját. Nem kellett sokat várnunk a válaszra, Rumi Roland a félidő előtt ma is eredményes volt, 3-1-es hazai vezetéssel vonulhattak a csapatok az öltözőkbe.

A második játékrészben több energiát kellett fordítanunk a védekezésre, többet járattuk a védelemben a labdát, próbáltuk birtokolni a játékszert. Hagytuk, hogy ellenfelünk "nyomozzon", igyekeztünk takarékoskodni az energiánkkal. A 78. percben Sztipa újra betalált, A középkezdés után védelmünk egy kicsit "bealudt". A majsiak támadója futott végig a védelmünk jobb oldalán, majd egy lecsúszott lövést után a jobb "fölső sarokban kötött ki a labda. Az eredmény az utolsó 10 percben már nem változott.

Beremend Sport Kft-Majsi Táncsics SE: 4-2

A Beremend összeállítása:
Bodrogi I.-Pataki L., Halász Zs., Müller K., Pál R.-Héhl M. (Rochi F. 66'), Halász A., Halász B., Rumi R (Rácz R. 89').-Kálmán K. (Nagy Zs. 53'), Sztipánovics B.

Góllövők: Sztipánovics Barnabás 2, Kálmán Krisztián, Rumi Roland

Akik nem léptek pályára: Laki Tihamér, Halász Gábor, Somogyi István

Összességében elégedettek lehetünk a mai mérkőzéssel, hiszen sikerült megszereznünk a győzelemért járó 3 pontot. :D 3 meccset követően veretlenül vezetjük a bajnokságot 9 ponttal.

Szép volt fiúk!!!

A meccs után a csapat újra összegyűlt a Varga Dezső Sportcentrum klubházában a rendezőkkel egy közös vacsora erejéig. Fonzinak ismételten köszönjük szépen a finom vacsorát! :)

A kilátogató nézőknek ismét köszönettel tartozunk. Örülünk, hogy ma is velünk tartottak/tartottatok!

A következő fordulóban ismét itthon lépünk pályára szombaton, Báta ellen. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Hajrá Beremend!!!