Győzelemmel ért véget a bajnokság
Győzelemmel ért véget a bajnokság
2018-05-02 14:20:04

 

Győzelemmel ért véget a bajnokság

A bajnokság utolsó fordulójában Majson lépett pályára a Beremend. Minden úgy működött, ahogy kell, amíg el nem jutottunk a kapuig. Otthon hagytuk a góllövő cipőnket az első játékrészben, nagyobbnál nagyobb helyzeteket puskáztunk el.  A 37. percben a bal védőt játszó Rumi Roland sompolygott fel az ellenfél tizenhatosához, majd a beívelést követően hozzá került a labda, azonban az ellenfél lábáról pattant a játékszer a kapuba, a jegyzőkönyv alapján viszont az ő nevéhez fűződik a gól...

A második félidő hasonlóan kezdődött, nem tudtunk gólt rúgni.  A 60. percben Sztipánovics váltotta Héhl Máriót, a rutinos csatár parádésan szállt be a meccsbe, a 76.percben lőtte első gólját, Joza fél óra alatt mesterhármast szerzett.  A góllövők sorába feliratkozott még középpályánk motorja, Halász Anti is.

Végeredmény: Majsi Táncsics SE-Beremend Sport Kft: 1-5

A Beremend összeállítása:
Tóth T. (Somogyi I. 19')-Nagy Zs., Halász Zs., Müller K., Rumi R. (Laki T. 60')-Rochi F, Halász A., Héhl M. (Sztipánovics B. 60'), Erdélyi D. (Vidovics F. 75')-Horváth N., Halász B. (Busz B. 82')

Góllövők: Sztipánovics Barnabás 3, Rumi Roland, Halász Antal

Aki nem lépett pályára: Halász Gábor

Sajnos ezt a meccset sem úsztuk meg sérülés nélkül...  A 19. percben Tóth Tamás kapusunk egy szerencsétlen passz után a földön maradt. Kórházba szállították, valószínűleg keresztszalag sérülést szenvedett. Jobbulást kívánunk neki!

Ezzel a győzelemmel 100 %-osan zártuk az alapszakaszt.  16 mérkőzés alatt 48 pontot gyűjtöttünk, 84 gólt szereztünk, és mindössze 10-et kaptunk, így + 74-es gólkülönbséggel megérdemelten állunk a képzeletbeli dobogó legfelső fokán.

Májusban indul a rájátszás.  A következő fordulóban szabadnaposak leszünk.

Szép volt fiúk!!! Így tovább!

Hajrá Beremend!!!