Gólzápor a hátsó pályán!
Gólzápor a hátsó pályán!
2017-08-24 13:52:58

Gólzápor a hátsó pályán!


Fordulatos felkészülési mérkőzést játszott ma a Sport Kft a Megye III. osztályban szereplő Márok csapata ellen. A vendég gárda kezdte jobban a mérkőzést. A hazaiak nem tudták kihasználni helyzeteiket, ellenfelünk azonban az első játékrészben jóval pontosabb volt a kapu előterében. 2 gólos vendég vezetéssel fordultunk a félidőben. A második 45 percben már jobban ment a játék a beremendieknek, jöttek is a helyzetek, melyeket már értékesíteni tudtunk. Olykor gyönyörű gólokat láthattak a kilátogató nézők. Több alkalommal jól járattuk a játékszert, "folyt a zsuga" a védelemben, a középpályán át egészen a támadósorig. Szép támadásokat vezettünk, azonban a befejezéseken még javítanunk kell. A márokiak sem adták fel, Szabó Mihály futballistáinak is akadtak lehetőségeik, a találkozó második felében további két gólt tudtak szerezni.
Köszönjük szépen Márok csapatának a mai lehetőséget.
Gólszerzőink: Halász Balázs 3, Kálmán Krisztián 3, Pluzsár Bence 2, Rumi Roland 1
Akik a mai napon pályára léptek: Bodrogi István, Somogyi István, Pataki László, Halász Zsolt, Halász Gábor, Halász Antal, Müller Károly, Vidovics Flórián, Laki Tihamér, Halász Balázs, Rumi Roland, Busz Balázs, Pluzsár Bence, Molnár Gergő, Héhl Márió, Kálmán Krisztián, Sztipánovics Barnabás
Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy keretünkhöz csatlakozott több magasabb osztályt megjárt játékos is az átigazolási időszakban. Sztipánovics Barnabás ( Thermal Spa Siklós), Halász Antal (Beremendi Építők SK), Kutyáncsánin Jevrem (Beremendi Építők SK), Halász Balázs (Drávaszabolcsi Dózsa) és Kálmán Krisztián (Beremendi Építők SK).
Ezúton szeretnénk megköszönni Minden kedves szurkolónak, akik megtekintették a mai mérkőzést. Jó volt ennyi ismerős arccal találkozni a lelátón. Reméljük a jövőben is velünk tartanak/tartotok.

Hajrá Beremend!

 

Mentés