Beremend Sport Kft - Lippói KSE
Beremend Sport Kft - Lippói KSE
2017-11-14 09:44:34

 

Szép volt fiúk!

Kellemes őszi délután fogadta a Beremend-Lippó mérkőzésre kilátogatókat. Az időjárás mellett nem lehetett panasz a meccsre sem. Bátran kijelenthetjük, hogy a Megye IV egyik legjobban futballozni tudó csapatával mérkőztünk meg.

A Lippói KSE ugyanolyan támadó szellemben lépett pályára, ahogy mi is. A vendégek csatára, Györegy Patrik gyorsaságát kihasználva már az első percekben helyzetbe került, azonban Bodrogi Pista kapusunk eszén nem tudott túl járni. Egy kis idő elteltével a félpályától induló, óriási versenyfutást követően belső védőnk, Müller Karcsi az utolsó pillanatban a 16-oson belül egy abszolút szabályos becsúszással szerelni tudta a csatárt. Hamarosan fordult a kocka, Rumi Roland szerezte meg a vezetést röpke 10 perc elteltével a Beremendnek. Természetesen a lippóiak sem adták fel, támadtak tovább, folyt a harc a labdáért, középpályásaink Halász Anti vezérletével nagyon komoly munkát végeztek. A 27. percben következett a már megszokott Halász Balázs gól. A félidő előtt egy vendég szögletrúgást fejeltünk ki, Horváth Norbert "Nyunyóhoz" került a labda a pálya jobb szélén, egy hajszálpontos hosszú indítás után a bal oldalon Héhl Márió vette le a játékszert, aki szintén egy pazar íveléssel juttatta a zsugát Halász Balázshoz, aki kihasználta a lehetőséget újabb gólt szerzett.

A második játékrész nagyszerűen indult. Védelmünk labdát szerzett a középpályán, remekül ugrattuk ki Halász Balázst, aki maga mögött hagyva a lippói védelmet a 16-os vonalánál lepasszolta a labdát Rochi Ferinek, aki a kapuba gurított. A három pont sorsa már eldőlni látszott, ennek ellenére ellenfelünk továbbra is próbálkozott mind a bal, mind a jobb szélen, ám hol a védőink, hol Bodrogi akadályozta meg őket a gólszerzésben. A 72. minutumban bal hátvédünk, Pataki László tekerte középre a labdát, a beadásra remek ütemben érkező Rumi Roland egy pazar mozdulattal fejelt a kapuba. A lefújás előtt Halász Balázs zárta a góllövők listáját. A sok gól ellenére nagyot kellett küzdenünk, dicséret illet mindenkit, aki pályára lépett!  Megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

Végeredmény: Beremend Sport Kft-Lippói KSE: 6-0

A Beremend összeállítása:
Bodrogi I. (Tóth T. 69')-Nagy Zs. Halász Zs., Müller K., Pataki L.-Rochi F. (Erdélyi D. 68'), Héhl M. (Rácz R. 73'), Halász A., Horváth N. Rumi R. (Busz B. 80')-Halász B.

Góllövők: Halász Balázs 3, Rumi Roland 2, Rochi Ferenc

Aki nem lépett pályára: Somogyi István

Új játékos mutatkozott be az utolsó fordulóban. Köszöntjük csapatunkban a 16 éves Erdélyi Dáriust. Kitartással és kemény munkával fontos tagja lehet csapatunknak a jövőben.
Sérültjeink lassan, de biztosan gyógyulnak, a hosszú téli szünetben lesz idő a pihenésre.

Köszönjük mindenkinek, aki az őszi szezon utolsó fordulójában eljött megnézni minket.

Hamarosan újra találkozunk...

Hajrá Beremend!!!