Bajnok a Beremend
Bajnok a Beremend
2018-06-06 15:16:07

"Bajnok csapat!!!"

Véget ért a bajnokság a Megye IV osztály A csoportjában. A tavasz záró mérkőzésén Orfűt "láttuk vendégül". A szokásos forgatókönyv alapján telt el a 90 perc, sokkal jobbak voltunk mezőnyben, jó pár helyzetet kihagytunk, azonban így is sima 4-0-s győzelmet arattunk.

A Beremend összeállítása: Somogyi I. (Bodrogi I 46')-Rochi F., Halász G. (Müller K. 86'), Nagy Zs.-Erdélyi D. (Pataki L. 46'), Horváth N. (Busz B. 57'), Héhl M. (Halász Zs. 46'), Laki T. (Vidovics F. 46')-Halász B., Sztipánovics B. (Halász A. 46'), Rumi R.
Góllövők: Halász Balázs, Horváth Norbert, Rumi Roland, Rochi Ferenc
A mérkőzés után az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságának vezetője, Bogyay Zoltán (aki egyébként annak idején védte a Beremend kapuját) személyesen adta át az első helyért járó érmeket a kupával együtt.
A Beremend Sport Kft veretlenül (!) nyerte meg a 2017/2018-as szezont a Megye IV osztályban. A 20 lejátszott mérkőzésből 19 győzelem, 1 döntetlen és 0 vereség a mérlegünk. A számok abszolút igazolják, hogy megérdemelten nyertük meg a bajnokságot. 96 gólt rúgtunk a szezonban, összesen 11-et kaptunk. Mindezek mellett az osztály gólkirálya is a mi csapatunkból került ki, Halász Balázs 30 góllal magasan nyerte ezt a versenyt.

Köszönjük szépen minden vezető és játékos nevében, aki(k) bármilyen formában támogatták a csapatot és buzdítottak minket a szezon során. Köszönjük Beremend Önkormányzatának, a különböző szponzoroknak a támogatást, köszönjük a szurkolóknak, hogy velünk voltak a meccseken! Köszönettel tartozunk Mindenkinek! Reméljük egy osztállyal feljebb is velünk tartanak majd!

A bajnok csapat tagjai:
Kapusok: Bodrogi István, Somogyi István, Tóth Tamás Védők: Nagy Zsolt, Halász Zsolt, Müller Károly, Halász Gábor, Pál Robin, Pataki László, Molnár Gergő (súlyos sérülése miatt sajnos ebben a szezonban nem lépett pályára) Középpályások: Halász Antal, Horváth Norbert, Rochi Ferenc, Héhl Márió, Rumi Roland, Vidovics Flórián, Laki Tihamér, Erdélyi Dáriusz Támadók: Sztipánovics Barnabás, Halász Balázs, Kálmán Krisztián, Busz Balázs, Rácz Roland, Viczai Zoltán Attila, Pluzsár Bence
Szép volt fiúk!!!
A díjátadóval kapcsolatban fotók és illusztrációk a későbbiek folyamán... A játékosok nyári szünetre vonulhatnak... Hamarosan folyt köv a Megye III-ban... Hajrá Beremend!!!

Müller Károly
Koordinátor
BEREMEND SPORT KFT 7827 Beremend, Szabadság tér 1.