Harmadszor kaptunk ki a szezonban
Harmadszor kaptunk ki a szezonban
2019-10-24 11:49:22

Harmadszor kaptunk ki a szezonban

Talán az eddigi legjobb csapattal mérkőztünk meg a 10. fordulóban. Az első percekben próbáltunk nyomást gyakarolni ellenfelünkre, azonban egy les gyanús szituácóból mi kaptunk gólt. Nehezen tudtunk lépést tartani a vendégek képzett, fürge csatáraival. A következő fél órában nálunk volt a labda, sikerült helyzetbe kerülnünk többször is, ám gólra váltani egyet sem tudtunk. Az utolsó minutumban Kétújfalu ismét gólt rúgott, a lehető legrosszabbkor, 0-2-vel fordulhattak a csapatok a szünetben.

A második félidőben ellenfelünk remekül futballozott, egy labda sem pattant el tőlük, jók voltak a passzok, a párarcok nagy részét is ők nyerték. A 61. percben egy vitatott fault után a piros mezeseknek szabadrúgást ítéltek, a beadás után egy kis szerencsével a Kétújfalui SE csatárához pattant a labda, aki habozás nélkül a hosszú sarokba rúgta a játékszert, 0-3.
A 82. percben megkaptuk a negyediket is, majd a lefújás előtt Halász Anti a vendég védelem mögé ívelt, Rigó Laci remekül vette át a labdát, megszerezte a szépítő találatunkat.

Végeredmény: Beremend Sport Kft-Kétújfalui SE: 1-4

A Beremend összeállítása:
Sipos G.-Rigó L., Müller K., Horváth N., Rudolf Á.- Halász A., Papp G., Rónai K. (Bodó Zs. 63'), Baumann T. (Bodrogi I 83.), Halász B. (Sztipánovics B. 63)-Ferenczi D. (Kovács A. 80')

Góllövő: Rigó László

Vezetőedző: Sztipánovics Barnabás

Aki nem lépett pályára: Erdélyi Dáriusz., Héhl Márió

Ezen a mérkőzésen is volt kiállítás Beremend részéről. Kapusunkat, a fiatal Sipos Gábort a játékvezető a találkozó 83. percében küldte zuhanyozni. Kénytelenek voltunk "feláldozni" egy mezőnyjátékost, Baumann Tomi helyére érkezett Bodrogi Pisti, aki a 90. percben büntetőt védett! Ezzel a bravúrral ért véget a mérkőzés.

Ezzel a vereséggel még mindig a harmadik helyen állunk a pontvadászatban. 10 mérkőzésből 7 győzelem és 3 vereség a mérlegünk újoncként.

A következő fordulóban utazunk a tabella második helyén tanyázó Hímesházához...

Hajrá Beremend!!!